03 jun 2016 06:00

03 jun 2016 06:00

Använd p-skiva!

Parkering: Angående parkering vid Skaraborgs Sjukhus.

På andra ställen, bland annat på många ställen i Stockholm, använder man p-skiva, där man anger parkeringstid. Den ställer man innanför framrutan. Det är ett fantastiskt bra sätt att lösa parkeringsproblemen. Inne på sjukhuset vet man ju aldrig hur lång tid besöket varar.

Jag tycker faktiskt att det är fräckt att patienter, som kanske har svårt att gå, eller äldre personer, ska behöva hålla på att gå fram och tillbaka till krångliga p-automater. P-skivan, som man har i bilen, ställer man bara in, och kan sedan bara gå in på sjukhuset. Man köper den på Pressbyrån.

Detta system kan också användas på andra ställen, till exempel på Sandtorget.

Gunilla

 

Jag tycker faktiskt att det är fräckt att patienter, som kanske har svårt att gå, eller äldre personer, ska behöva hålla på att gå fram och tillbaka till krångliga p-automater. P-skivan, som man har i bilen, ställer man bara in, och kan sedan bara gå in på sjukhuset. Man köper den på Pressbyrån.

Detta system kan också användas på andra ställen, till exempel på Sandtorget.

Gunilla

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.