04 jun 2016 06:00

04 jun 2016 06:00

Köpte ni grisen i säcken?

P-automater

Hans Sandqvist, Västfastigheter har tydligen ingen koll på hur många p-automater som finns på Skas i Skövde. Du sa i SLA att de gamla maskinerna kom tillbaks i fredags, men vid akuten fanns det nya eländet kvar den 1 juni. Hade en akuttid, kom som tur var i god tid, för vilken tid det tog vid p-automaten. När jag slog bilnumret blev det fel sex gånger trots att jag slog samma nummer varje gång, sen att jag fick betala 43 kronor för två timmar, men jag orkade inte hålla på och krångla, för kön bakom bara växte!

Man kan fråga sig; har ni överhuvudtaget godkänt automaterna innan de kom på plats? Det verkar som ni har köpt grisen i säcken?

Johnny

Hans Sandqvist, Västfastigheter har tydligen ingen koll på hur många p-automater som finns på Skas i Skövde. Du sa i SLA att de gamla maskinerna kom tillbaks i fredags, men vid akuten fanns det nya eländet kvar den 1 juni. Hade en akuttid, kom som tur var i god tid, för vilken tid det tog vid p-automaten. När jag slog bilnumret blev det fel sex gånger trots att jag slog samma nummer varje gång, sen att jag fick betala 43 kronor för två timmar, men jag orkade inte hålla på och krångla, för kön bakom bara växte!

Man kan fråga sig; har ni överhuvudtaget godkänt automaterna innan de kom på plats? Det verkar som ni har köpt grisen i säcken?

Johnny

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.