09 jun 2016 06:00

09 jun 2016 06:00

Skäms flaggtjuvar!

TIMMERSDALA

Vi är en grupp som försöker göra det lite festligt och fint i vårt Timmersdala. Vi har inga andra tankar än att det ska vara trevligt för oss som bor här och för dem som besöker oss eller bara passerar förbi. Bland annat har vi köpt in svenska flaggor som vid olika tillfällen sätts upp på lyktstolpar genom samhället. Så gjordes även nu på Sveriges Nationaldag.

Precis som vid de andra gångerna då flaggorna varit uppe, försvann två stycken och fästena förstördes. Totalt sex flaggor har stulits! Vi förstår inte varför man inte kan visa lite respekt både för vår vackra svenska flagga och för oss som jobbar med detta.

Det är så ledsamt och tråkigt att man knappast finner ord. Vi kanske får ställa ut vakter nästa gång vi flaggar!

Hoppas ni skäms ordentligt, ni flaggtjuvar!

Besvikna Timmersdalabor

Precis som vid de andra gångerna då flaggorna varit uppe, försvann två stycken och fästena förstördes. Totalt sex flaggor har stulits! Vi förstår inte varför man inte kan visa lite respekt både för vår vackra svenska flagga och för oss som jobbar med detta.

Det är så ledsamt och tråkigt att man knappast finner ord. Vi kanske får ställa ut vakter nästa gång vi flaggar!

Hoppas ni skäms ordentligt, ni flaggtjuvar!

Besvikna Timmersdalabor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.