11 jun 2016 06:00

11 jun 2016 06:00

Märkligt Försäkringskassan!

Ringde upp

Efter tre veckors försök att nå handläggare på Försäkringskassan och två år av märklig behandling och bollande skrev jag i SLA den 9 juni (i torsdags) om mina problem med FK. I går, fredag, kl 08.30 ringde min handläggare upp mig.

Skall det verkligen vara så att det händer något först efter att de ifrågasätts på det sättet? Det krävs att man är mycket stark när man är sjuk i dagens Sverige.

Bosse

Efter tre veckors försök att nå handläggare på Försäkringskassan och två år av märklig behandling och bollande skrev jag i SLA den 9 juni (i torsdags) om mina problem med FK. I går, fredag, kl 08.30 ringde min handläggare upp mig.

Skall det verkligen vara så att det händer något först efter att de ifrågasätts på det sättet? Det krävs att man är mycket stark när man är sjuk i dagens Sverige.

Bosse

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.