11 jun 2016 06:00

11 jun 2016 06:00

Snälla, sänk farten!

Däldernavägen

Jag har mina två små barnbarn boende på Däldernavägen och själv bor jag så att jag måste svänga ut på nämnda väg när jag åker mot stan. De som åker både uppåt och nedåt på Däldernavägen håller alldeles för hög hastighet.

Det pågår en generationsväxling i husen i detta område och många barnfamiljer flyttar in. Detta tycks inte bilisterna bry sig det minsta om. Kommer ett barn ut på cykel t.ex. har bilisterna inte en chans att stanna. Måste det hända en olycka innan man tänker efter?

Snälla, sänk farten! Tänk på barnen!

Till kommunen: Vägbulor vore önskvärt.

Orolig farmor

Jag har mina två små barnbarn boende på Däldernavägen och själv bor jag så att jag måste svänga ut på nämnda väg när jag åker mot stan. De som åker både uppåt och nedåt på Däldernavägen håller alldeles för hög hastighet.

Det pågår en generationsväxling i husen i detta område och många barnfamiljer flyttar in. Detta tycks inte bilisterna bry sig det minsta om. Kommer ett barn ut på cykel t.ex. har bilisterna inte en chans att stanna. Måste det hända en olycka innan man tänker efter?

Snälla, sänk farten! Tänk på barnen!

Till kommunen: Vägbulor vore önskvärt.

Orolig farmor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.