13 jun 2016 06:00

13 jun 2016 06:00

Tummen ner för Arenabadet

Armband

I det nya betalsystemet på Arenabadet tvingas vi att betala 125 kronor för ett armband som vi inte har någon nytta av den dagen vi inte vill motionssimma längre. Inga stora pengar men för den fattige är det mycket, för sedan skall du ju betala för simningen också. Deposition hade varit okej men det är klart, då hade man inte tjänat några pengar. Kanske arenan går med förlust – tror inte det.

Besviken badgäst

I det nya betalsystemet på Arenabadet tvingas vi att betala 125 kronor för ett armband som vi inte har någon nytta av den dagen vi inte vill motionssimma längre. Inga stora pengar men för den fattige är det mycket, för sedan skall du ju betala för simningen också. Deposition hade varit okej men det är klart, då hade man inte tjänat några pengar. Kanske arenan går med förlust – tror inte det.

Besviken badgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.