14 jun 2016 06:00

14 jun 2016 06:00

Ha respekt för grannarna!

Oväsen:

Vart har respekten för sina grannar tagit vägen? I centrala Korsberga är det buller av högsta grad, alltid på söndagsförmiddagarna. Det klipps gräs, kanter och används riktiga röjsågar utan att man tänker på att grannarna skulle bli störda av detta. Är inte detta en vardagssyssla? Alla har sex andra dagar i veckan att använda för dessa göromål.

Det skulle nog vara dags att släppa egoismen och börja ta hänsyn till andra. Jag, jag, jag är dagens människas motto. Så synd att vi inte kan respektera varandra nu längre!

Behöver tystnad en dag i veckan

Vart har respekten för sina grannar tagit vägen? I centrala Korsberga är det buller av högsta grad, alltid på söndagsförmiddagarna. Det klipps gräs, kanter och används riktiga röjsågar utan att man tänker på att grannarna skulle bli störda av detta. Är inte detta en vardagssyssla? Alla har sex andra dagar i veckan att använda för dessa göromål.

Det skulle nog vara dags att släppa egoismen och börja ta hänsyn till andra. Jag, jag, jag är dagens människas motto. Så synd att vi inte kan respektera varandra nu längre!

Behöver tystnad en dag i veckan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.