14 jun 2016 06:00

14 jun 2016 06:00

Vänlighet vid vägen

Medmänsklighet:

Jag hade nyligen stannat med bilen på en parkeringsplats och väntade på att min son skulle möta mig. Då passerade en man på cykel. Han var i 30-årsåldern och pratade knagglig engelska, men frågade om jag behövde hjälp.

Mitt budskap: Det finns medmänniskor som vill visa hjälpsamhet och medmänsklighet i alla kulturer och oavsett var man kommer ifrån.

Pensionerad polis

Jag hade nyligen stannat med bilen på en parkeringsplats och väntade på att min son skulle möta mig. Då passerade en man på cykel. Han var i 30-årsåldern och pratade knagglig engelska, men frågade om jag behövde hjälp.

Mitt budskap: Det finns medmänniskor som vill visa hjälpsamhet och medmänsklighet i alla kulturer och oavsett var man kommer ifrån.

Pensionerad polis

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.