15 jun 2016 06:00

15 jun 2016 06:00

Att vara nyfiken inte rätt modell

Husbrand

Angående det som hände här i Hjo torsdagen den 9 juni.

Att vuxna personer inte har mer förstånd än att de åker och går man ur huse för att se på när en familjs hus brinner ner till grunden. Familjen har förlorat allt de äger och har. Och sen att flertalet står och tar kort och filmar.

Om deras eget hem skulle råka ut för samma sak, så tror jag inte att de vill möta halva stan som står och tittar på. Om ni vill stötta familjen som blev drabbad så är nog inte det rätt modell att vara nyfiken.

H. H.

Angående det som hände här i Hjo torsdagen den 9 juni.

Att vuxna personer inte har mer förstånd än att de åker och går man ur huse för att se på när en familjs hus brinner ner till grunden. Familjen har förlorat allt de äger och har. Och sen att flertalet står och tar kort och filmar.

Om deras eget hem skulle råka ut för samma sak, så tror jag inte att de vill möta halva stan som står och tittar på. Om ni vill stötta familjen som blev drabbad så är nog inte det rätt modell att vara nyfiken.

H. H.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.