16 jun 2016 06:00

16 jun 2016 06:00

De vuxna måste reagera!

SISTA NATTEN MED GÄNGET

Med förfäran, ilska, frustration och en oerhörd sorg å flickas/flickors vägnar läser jag mammans insändare (SLA 14/6) om dottern som blev trängd, utsatt och tafsad på under skolavslutningen på Sommarland! Hon var högst troligt inte ensam.

Hur kan vi ha niondeklassare som beter sig som djur? (Eller värre!?) Är det så att de har med sig hemifrån att det är okej eller är detta tecken på att föräldrar/vuxna fullständigt tappat kontakten med sina barn/söner?

”Orolig mamma”: Anmäl kränkningen – åtminstone till skolan – som har skyldighet att utreda det hela! Fler föräldrar, lärare, personal och högste chefen Gustav Olsson – reagera! Ta reda på vilken skola, klass, hur många och vilka killar det rör sig om! Skynda er innan skolan tar lov, så att pojkarna får med sig en tydlig vetskap om var gränser går och att vuxna reagerar!

Inte i något samhälle, någonstans på jorden är detta acceptabla handlingar!

Orolig vuxen

Hur kan vi ha niondeklassare som beter sig som djur? (Eller värre!?) Är det så att de har med sig hemifrån att det är okej eller är detta tecken på att föräldrar/vuxna fullständigt tappat kontakten med sina barn/söner?

”Orolig mamma”: Anmäl kränkningen – åtminstone till skolan – som har skyldighet att utreda det hela! Fler föräldrar, lärare, personal och högste chefen Gustav Olsson – reagera! Ta reda på vilken skola, klass, hur många och vilka killar det rör sig om! Skynda er innan skolan tar lov, så att pojkarna får med sig en tydlig vetskap om var gränser går och att vuxna reagerar!

Inte i något samhälle, någonstans på jorden är detta acceptabla handlingar!

Orolig vuxen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.