16 jun 2016 06:00

16 jun 2016 06:00

Tänk på oss också!

Jobb

Jag har ett så kallat enkelt jobb. Skulle vilja byta ut ordet enkelt mot nödvändigt. Min arbetsgivare får bidrag från staten för att jag ska få en rimlig lön. Många politiker lägger allt fokus på nyanlända som ska få ett jobb. Det finns andra ”svaga” grupper som också vill och kan jobba. Vi som har ett funktionshinder till exempel. Önskar att politikerna fokuserar på oss också!

Blindstyre

Jag har ett så kallat enkelt jobb. Skulle vilja byta ut ordet enkelt mot nödvändigt. Min arbetsgivare får bidrag från staten för att jag ska få en rimlig lön. Många politiker lägger allt fokus på nyanlända som ska få ett jobb. Det finns andra ”svaga” grupper som också vill och kan jobba. Vi som har ett funktionshinder till exempel. Önskar att politikerna fokuserar på oss också!

Blindstyre

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.