18 jun 2016 06:00

18 jun 2016 06:00

Vi vill ha lugn och ro

Störande:

I onsdagens SLA fanns en insändare om bland annat grannar som störde sin omgivning. Vi har en granne i huset där vi är fem hushåll och lägenheter varav en stör oss andra enormt under flertalet av dygnets timmar. Högjudda telefonsamtal och högljudda diskussioner i trapphuset. Där skall det vara tyst, punkt slut. Dörrarna kastas igen med ett stort slam så det ekar. Även mycket högljudda gräl och bråk jämt och ständigt.

Vi övriga fyra hushåll i huset är så förbannade och irriterade. Vi vill ha lugn och ro. Hade vi vetat att det skulle bo sådana störande hyresgäster här hade vi aldrig flyttat hit.

I en hyreslägenhet är det lag på att visa hänsyn och klarar man inte det eller kan hålla ordning på barnen, så rekommenderas sådana att flytta ut i skogen. Man skall helt enkelt visa hänsyn och vanligt hyfs!

Hoppas vi här får sova gott utan att bli väckta.

God natt

I onsdagens SLA fanns en insändare om bland annat grannar som störde sin omgivning. Vi har en granne i huset där vi är fem hushåll och lägenheter varav en stör oss andra enormt under flertalet av dygnets timmar. Högjudda telefonsamtal och högljudda diskussioner i trapphuset. Där skall det vara tyst, punkt slut. Dörrarna kastas igen med ett stort slam så det ekar. Även mycket högljudda gräl och bråk jämt och ständigt.

Vi övriga fyra hushåll i huset är så förbannade och irriterade. Vi vill ha lugn och ro. Hade vi vetat att det skulle bo sådana störande hyresgäster här hade vi aldrig flyttat hit.

I en hyreslägenhet är det lag på att visa hänsyn och klarar man inte det eller kan hålla ordning på barnen, så rekommenderas sådana att flytta ut i skogen. Man skall helt enkelt visa hänsyn och vanligt hyfs!

Hoppas vi här får sova gott utan att bli väckta.

God natt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.