21 jun 2016 06:00

21 jun 2016 06:00

Oacceptabelt av kyrkan

Härva:

Att Svenska kyrkan nu är inblandad i en härva av nöjen, hotell och krognotor som betalas av Svenska kyrkans medlemmars kyrkoavgift är ju helt oacceptabelt. Jag trodde kyrkan föregick med gott exempel och inte sysslade med något sådant.

Svenska kyrkans medlemsantal är ju ständigt nedgående och det lär ju inte öka efter en sådan här incident. Jag överväger att lämna mitt medlemskap i Svenska kyrkan.

Jag hoppas att de styrande i Skövde församling inte sysslar med något sådant här? I så fall vill jag ha ett svar!

B. J.

Att Svenska kyrkan nu är inblandad i en härva av nöjen, hotell och krognotor som betalas av Svenska kyrkans medlemmars kyrkoavgift är ju helt oacceptabelt. Jag trodde kyrkan föregick med gott exempel och inte sysslade med något sådant.

Svenska kyrkans medlemsantal är ju ständigt nedgående och det lär ju inte öka efter en sådan här incident. Jag överväger att lämna mitt medlemskap i Svenska kyrkan.

Jag hoppas att de styrande i Skövde församling inte sysslar med något sådant här? I så fall vill jag ha ett svar!

B. J.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.