22 jun 2016 06:00

22 jun 2016 06:00

Lite väsen får man räkna med

Replik:

Angående insändaren ”Vi vill ha lugn och ro” i SLA 21/6.

Det kanske är så att om man väljer att bo i lägenhet så får man räkna med att människor låter och att det är lyhört, så länge det inte väsnas onormalt mycket under nattens timmar? Kanske är det snarare så att för den som inte klarar av att höra en dörr slå igen eller ett samtal utifrån, är den där stugan i skogen ett bättre alternativ. Kanske man också borde skaffa sig en vettig sysselsättning att bry sig om än att fördriva tiden med I-landsproblem?

God morgon

Angående insändaren ”Vi vill ha lugn och ro” i SLA 21/6.

Det kanske är så att om man väljer att bo i lägenhet så får man räkna med att människor låter och att det är lyhört, så länge det inte väsnas onormalt mycket under nattens timmar? Kanske är det snarare så att för den som inte klarar av att höra en dörr slå igen eller ett samtal utifrån, är den där stugan i skogen ett bättre alternativ. Kanske man också borde skaffa sig en vettig sysselsättning att bry sig om än att fördriva tiden med I-landsproblem?

God morgon

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.