24 jun 2016 06:00

24 jun 2016 06:00

Det måste finnas gränser

Replik:

Jag håller med signaturen God morgon (SLA 22/6), men det jag talar om är onormalt och ständigt förekommande störande oväsen/gräl.

Man kan inte bete sig hur som helst bara för att klockan är två på dagen. Jag tål det mesta men det måste finnas gränser och sunt förnuft.

Visst, kanske är det ett I-landsproblem men för oss andra fyra i trappuppgången så vill vi helt enkelt ha lite lugnare. En del av oss går upp till jobbet klockan fem på morgonen och behöver därför självklart sömn. Man kan faktiskt låta bli att högljutt prata i telefon/gräla i trappuppgången och stänga en ytterdörr utan att ”ta sats”. Min mamma lärde mig sunt förnuft och att visa hänsyn och omtanke.

Somna om

 

Man kan inte bete sig hur som helst bara för att klockan är två på dagen. Jag tål det mesta men det måste finnas gränser och sunt förnuft.

Visst, kanske är det ett I-landsproblem men för oss andra fyra i trappuppgången så vill vi helt enkelt ha lite lugnare. En del av oss går upp till jobbet klockan fem på morgonen och behöver därför självklart sömn. Man kan faktiskt låta bli att högljutt prata i telefon/gräla i trappuppgången och stänga en ytterdörr utan att ”ta sats”. Min mamma lärde mig sunt förnuft och att visa hänsyn och omtanke.

Somna om

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.