27 jun 2016 14:59

27 jun 2016 14:59

Störande borde flytta

Replik:

Är det verkligen de fyra hyresgäster av fem som skall flytta ut till en stuga i skogen? Fyra hyresgäster anser sig kraftigt störda och det är kaos och högljudda diskussioner, gräl och till och med ideliga högljudda mobilsamtal i trapphus och lägenhet. Är det då inte den störande femte hyresgästen som är orsaken till att några av oss fyra letar nytt boende som borde flytta? Man skall väl ta hänsyn alla dygnets timmar.

En som jobbar natt

Är det verkligen de fyra hyresgäster av fem som skall flytta ut till en stuga i skogen? Fyra hyresgäster anser sig kraftigt störda och det är kaos och högljudda diskussioner, gräl och till och med ideliga högljudda mobilsamtal i trapphus och lägenhet. Är det då inte den störande femte hyresgästen som är orsaken till att några av oss fyra letar nytt boende som borde flytta? Man skall väl ta hänsyn alla dygnets timmar.

En som jobbar natt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.