28 jun 2016 06:00

28 jun 2016 06:00

På min planet gäller landets lagar

Slutreplik:

Till Berndt Johansson.

Nu kan jag alltså enligt Johansson våldta och mörda och slippa livstids fängelse! Det räcker med att jag ber Jahve eller någon annan Gud om förlåtelse! Vilket kvalificerat trams! På vilken planet bor Berndt Johansson? På min planet gäller självklart landets lagar och förordningar, som ger rättvisa straff om jag bryter mot dem, även om det skulle gälla livstids fängelse, vilket straff David självfallet hade fått om han levt här och nu!

Ingvar Aronsson

 

Nu kan jag alltså enligt Johansson våldta och mörda och slippa livstids fängelse! Det räcker med att jag ber Jahve eller någon annan Gud om förlåtelse! Vilket kvalificerat trams! På vilken planet bor Berndt Johansson? På min planet gäller självklart landets lagar och förordningar, som ger rättvisa straff om jag bryter mot dem, även om det skulle gälla livstids fängelse, vilket straff David självfallet hade fått om han levt här och nu!

Ingvar Aronsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.