30 jun 2016 06:00

30 jun 2016 06:00

Struntar i spärrlinjen

Östra leden:

Östra leden i Skövde vid trafikplats Mariesjö är ett utmärkt exempel på att vissa bilförare inte kan trafikreglerna. Om man kör Östra leden väg 26 och det kommer bilar från Tibro/Hjo-hållet så skall blixtlåsprincipen användas vid infarten på väg 26. Detta fungerar oftast men det många inte ser eller vill se är att det är en lång heldragen bred spärrlinje från Tibro/Hjo-hållet. Många bilförare ignorerar denna spärrlinje och vill pressa sig in på 26:an.

Detta hände mig återigen häromdagen där en bilförare hånade mig med applåder och annat för att jag inte släppte in honom över spärrlinjen. Till dig vill jag säga; lär dig trafikreglerna!

Respekt för spärrlinjer

Östra leden i Skövde vid trafikplats Mariesjö är ett utmärkt exempel på att vissa bilförare inte kan trafikreglerna. Om man kör Östra leden väg 26 och det kommer bilar från Tibro/Hjo-hållet så skall blixtlåsprincipen användas vid infarten på väg 26. Detta fungerar oftast men det många inte ser eller vill se är att det är en lång heldragen bred spärrlinje från Tibro/Hjo-hållet. Många bilförare ignorerar denna spärrlinje och vill pressa sig in på 26:an.

Detta hände mig återigen häromdagen där en bilförare hånade mig med applåder och annat för att jag inte släppte in honom över spärrlinjen. Till dig vill jag säga; lär dig trafikreglerna!

Respekt för spärrlinjer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.