30 jun 2016 06:00

30 jun 2016 06:00

Var rädd om era resenärer!

VÄSTTRAFIK

Läste insändaren från ”Besviken resenär” i SLA den 29 juni. Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag läser hur en 92-åring blir behandlad av den ena busschauffören när hon åker buss från Skultorp.

Nu får vi vakna upp allihop runt omkring och säga ifrån när vi ser hur våra medmänniskor blir utsatta i sådana här situationer. Det är inte okej att bete sig så här mot någon.

Det är nog dags för er, som är ansvariga inom busstrafiken, att se över vem ni sätter bakom ratten. Tänk på att ni har era jobb så länge ni har resenärer, var rädd om dem och bemöt människor med respekt. Detta som denna kvinna blev utsatt för är helt oacceptabelt och respektlöst.

Jag lär inte hålla tyst och titta på om något sånt här utspelar sig framför mina ögon.

JW

Nu får vi vakna upp allihop runt omkring och säga ifrån när vi ser hur våra medmänniskor blir utsatta i sådana här situationer. Det är inte okej att bete sig så här mot någon.

Det är nog dags för er, som är ansvariga inom busstrafiken, att se över vem ni sätter bakom ratten. Tänk på att ni har era jobb så länge ni har resenärer, var rädd om dem och bemöt människor med respekt. Detta som denna kvinna blev utsatt för är helt oacceptabelt och respektlöst.

Jag lär inte hålla tyst och titta på om något sånt här utspelar sig framför mina ögon.

JW

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.