01 jul 2016 06:00

01 jul 2016 06:00

Var är p-vakterna?

Centrum:

Läste häromdagen att Skövde kommun skall höja felparkeringsavgifterna. Vad gör det för nytta om ingen kontrollerar hur det parkeras?

Jag har vid ett flertal tillfällen påtalat att vi har stora problem med felparkerade bilar på Petter Helens gata. Där råder för övrigt parkeringsförbud, men det är ingen som bryr sig. Inte vid något tillfälle får felparkerade bilar böter på Petter Helens gata.

Birgitta

 

Jag har vid ett flertal tillfällen påtalat att vi har stora problem med felparkerade bilar på Petter Helens gata. Där råder för övrigt parkeringsförbud, men det är ingen som bryr sig. Inte vid något tillfälle får felparkerade bilar böter på Petter Helens gata.

Birgitta

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.