06 jul 2016 06:00

06 jul 2016 06:00

Utsmyckningar en trafikfara

Rondeller:

Jag har som bilist länge funderat på varför alla rondeller ska smyckas ut så att det skymmer trafiken så mycket som bara är möjligt. Jag tycker det är en trafikfara, man ser inte bilarna på andra sidan rondellen!

Men om det är så bra att skymma sikten i rondeller, varför inte köra det fullt ut. Bygg caféer mitt i rondeller, det går ju att ha en gångtunnel dit! Är Sverige redo för sitt första rondellcafé? Då kan man sitta i mitten och njuta av sin latte eller vad man nu vill ha!

Mikke den bilburne

Jag har som bilist länge funderat på varför alla rondeller ska smyckas ut så att det skymmer trafiken så mycket som bara är möjligt. Jag tycker det är en trafikfara, man ser inte bilarna på andra sidan rondellen!

Men om det är så bra att skymma sikten i rondeller, varför inte köra det fullt ut. Bygg caféer mitt i rondeller, det går ju att ha en gångtunnel dit! Är Sverige redo för sitt första rondellcafé? Då kan man sitta i mitten och njuta av sin latte eller vad man nu vill ha!

Mikke den bilburne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.