07 jul 2016 06:00

07 jul 2016 06:00

Den ena fiaskot efter det andra

Miljöpartiet:

Den ena fiaskot efter det andra har varit ett kännetecken för Miljöpartiets olika utspel. Vem glömmer miljöministerns användning av förbjuden bottenfärg, bostadsministerns kontakter med rena terrorister, den utlovade fixen för skolan? Dessa hundra dagar har för länge sedan passerats men skolan är sig lik. Borde inte Gustav Fridolin ta ansvar för detta fatala misstag? Partitoppar som inte kunde hälsa på kvinnor genom ett handslag? Ja, förmodligen finns mycket mer att tillägga.

Men till sist då får förklaringen av varför kolbiten var med under hela slutspurten av föregående val, den är dyr, den kommer att kosta svenska skattebetalarna sex miljarder kronor.

När är det nog? När får detta leksaksparti ta konsekvenserna av sina handlingar?

Arnold

Den ena fiaskot efter det andra har varit ett kännetecken för Miljöpartiets olika utspel. Vem glömmer miljöministerns användning av förbjuden bottenfärg, bostadsministerns kontakter med rena terrorister, den utlovade fixen för skolan? Dessa hundra dagar har för länge sedan passerats men skolan är sig lik. Borde inte Gustav Fridolin ta ansvar för detta fatala misstag? Partitoppar som inte kunde hälsa på kvinnor genom ett handslag? Ja, förmodligen finns mycket mer att tillägga.

Men till sist då får förklaringen av varför kolbiten var med under hela slutspurten av föregående val, den är dyr, den kommer att kosta svenska skattebetalarna sex miljarder kronor.

När är det nog? När får detta leksaksparti ta konsekvenserna av sina handlingar?

Arnold

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.