07 jul 2016 06:00

07 jul 2016 06:00

Främst föräldrarnas fel

OFREDANDEN

Det är fruktansvärt detta tafsande och ofredande av tjejer/kvinnor som man dagligen läser om. Det finns inga ursäkter men betänk följande:

Såg en bild på Zara Larsson från en konsert nyligen. Hon tar ofta upp detta ämne. Men hon var iklädd en näst intill genomskinlig topp. Det är naturligtvis hennes val.

Om jag lägger en saftig fläskkotlett i fickan och går nära en störd, odresserad, ouppfostrad pitbullterrier som inte lärt sig regler av matte och husse tar jag en stor risk och utsätter mig för stor fara och risk för angrepp.

Det som sker nu är först och främst föräldrarnas fel. Dessa lite ”störda” ouppfostrade män har inte fått någon inlärning eller lärt sig att respektera och följa regler. Man kan inte skylla allt på skolan och samhället. När vi har, som alla vet, dessa störda individer bland oss så gäller det att tänka oss för.

Förändring sker genom god uppfostran, lärande och respekt men dagens generation och förmodligen nästa också kommer att bli utsatta innan en förändring sker.

Lära för livet

Såg en bild på Zara Larsson från en konsert nyligen. Hon tar ofta upp detta ämne. Men hon var iklädd en näst intill genomskinlig topp. Det är naturligtvis hennes val.

Om jag lägger en saftig fläskkotlett i fickan och går nära en störd, odresserad, ouppfostrad pitbullterrier som inte lärt sig regler av matte och husse tar jag en stor risk och utsätter mig för stor fara och risk för angrepp.

Det som sker nu är först och främst föräldrarnas fel. Dessa lite ”störda” ouppfostrade män har inte fått någon inlärning eller lärt sig att respektera och följa regler. Man kan inte skylla allt på skolan och samhället. När vi har, som alla vet, dessa störda individer bland oss så gäller det att tänka oss för.

Förändring sker genom god uppfostran, lärande och respekt men dagens generation och förmodligen nästa också kommer att bli utsatta innan en förändring sker.

Lära för livet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.