08 jul 2016 06:00

08 jul 2016 06:00

Sunt förnuft att inte skräpa ner

KÄLLSORTERING

Jag är som gemene man i allmänhet som försöker hålla sig till de regler och processer kommunen skapar för att vi skall leva i ett bra och trivsamt Sverige som vi alla tycker att det skall vara. Men en del av våra invånare verkar totalt ha tappat förståndet då det gäller att källsortera. Det jag syftar på är att om saker inte går att få in i sopcontainrarnas små hål, då säger sunt förnuft, om man har något, att om det nu inte går in då anpassar man storleken eller så får man ta med det hem.

De som är födda utan sunt förnuft kan bara inte anta att det alltid finns någon annan som skall ta hand om deras skit. Ta med skiten hem och fundera på vem någon annan är som skall gör detta åt dig.

Jag är väl kanske inte guds bästa barn, men någon ordning får det snart bli! Det ser ju ut som soptippar när man är på semester söder över. Då blir man glad att komma hem, här har vi haft ordning, men det ser ut att spåra ur här också!

Sunt förnuft

De som är födda utan sunt förnuft kan bara inte anta att det alltid finns någon annan som skall ta hand om deras skit. Ta med skiten hem och fundera på vem någon annan är som skall gör detta åt dig.

Jag är väl kanske inte guds bästa barn, men någon ordning får det snart bli! Det ser ju ut som soptippar när man är på semester söder över. Då blir man glad att komma hem, här har vi haft ordning, men det ser ut att spåra ur här också!

Sunt förnuft

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.