13 jul 2016 06:00

13 jul 2016 06:00

Tafsande killar är patetiska

DEBATT: Sorgligt

När man läser om alla tafsande killar som tydligen inte kan hålla tassarna borta från tjejer som inte är intresserade, undrar man: Är ni så fula och vämjeliga så att ingen vill ha er? Det är ju både sorgligt och patetiskt att ni måste tvinga er på tjejer.

Inte utan att man börjar tänka på Magnus Ugglas gamla slagdänga ”Hej snubbar, fula gubbar”!

Venus

När man läser om alla tafsande killar som tydligen inte kan hålla tassarna borta från tjejer som inte är intresserade, undrar man: Är ni så fula och vämjeliga så att ingen vill ha er? Det är ju både sorgligt och patetiskt att ni måste tvinga er på tjejer.

Inte utan att man börjar tänka på Magnus Ugglas gamla slagdänga ”Hej snubbar, fula gubbar”!

Venus

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.