14 jul 2016 06:00

14 jul 2016 06:00

Ge mig ett enkelt svar

DJUR

Jag håller med Jonas Norberg till fullo om att tjurfäktning och dylikt med djur skulle förbjudas (SLA 13/7).

Men en fråga jag aldrig fått svar på av dessa sluta äta djur-aktivister är hur vi ska gå till väga om man slutar döda djur. Alla jobb inom lant- och jordbruk blir olönsamma, skogen blir uppäten, råttorna kommer att bli många fler fast de i antal är 100 gånger fler än människor i dag, och vad äter inte de?

Varför kan ingen av dessa aktivister ge mig ett enkelt svar till en djurvän?

X3

 

Men en fråga jag aldrig fått svar på av dessa sluta äta djur-aktivister är hur vi ska gå till väga om man slutar döda djur. Alla jobb inom lant- och jordbruk blir olönsamma, skogen blir uppäten, råttorna kommer att bli många fler fast de i antal är 100 gånger fler än människor i dag, och vad äter inte de?

Varför kan ingen av dessa aktivister ge mig ett enkelt svar till en djurvän?

X3

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.