20 jul 2016 09:00

20 jul 2016 09:00

Du glömde de brutna löftena

POLITIK

Hej Monica Green (S).

Jag läser din insändare om vallöften och hoppas det är ett tryckfel som gjort att ordet brutna har försvunnit, för du kan väl inte glömma att höjd bensinskatt och minskat Rotavdrag var löften som brutits.

Vi tar dem och lämnar de andra så kan du väl enkelt svara på, som du själv skriver, ni Socialdemokrater påbörjat ett samhällsbygge med hittills 60 nya miljarder kronor per år, slut citat.

Var kommer de nya pengarna ifrån? Lån? Hur finansieras dessa då? Eller är det skatter som ni nu måste ta in från bland annat den höjda bensinskatten?

Räcker med ett ja eller nej så även en ickepolitiker som jag kan förstå, skriv sedan något kort om hur du tycker immigrationspolitiken fungerar och vad ni gör för att inte skära mer i vår åldringsvård istället för att ta åt dig äran av de satsningar som Alliansen gjorde för att öka behörigheten hos våra lärare.

Ta gärna med något om hur Strandhälls sjukskatt ska ge mer jobb åt redan hårt utsatta grupper och hur ett litet företag ska ha råd och mod att anställa.

Vi kan inte som ni sossetoppar bara ta time out och hoppa av när det skiter sig, vi får inget nytt välbetalt jobb utan får ta ansvar för våra handlingar vilket ofta leder till personlig konkurs istället för miljon ersättningar i pension.

 

Skattebetalare som har närvaroplikt för att få betalt

Jag läser din insändare om vallöften och hoppas det är ett tryckfel som gjort att ordet brutna har försvunnit, för du kan väl inte glömma att höjd bensinskatt och minskat Rotavdrag var löften som brutits.

Vi tar dem och lämnar de andra så kan du väl enkelt svara på, som du själv skriver, ni Socialdemokrater påbörjat ett samhällsbygge med hittills 60 nya miljarder kronor per år, slut citat.

Var kommer de nya pengarna ifrån? Lån? Hur finansieras dessa då? Eller är det skatter som ni nu måste ta in från bland annat den höjda bensinskatten?

Räcker med ett ja eller nej så även en ickepolitiker som jag kan förstå, skriv sedan något kort om hur du tycker immigrationspolitiken fungerar och vad ni gör för att inte skära mer i vår åldringsvård istället för att ta åt dig äran av de satsningar som Alliansen gjorde för att öka behörigheten hos våra lärare.

Ta gärna med något om hur Strandhälls sjukskatt ska ge mer jobb åt redan hårt utsatta grupper och hur ett litet företag ska ha råd och mod att anställa.

Vi kan inte som ni sossetoppar bara ta time out och hoppa av när det skiter sig, vi får inget nytt välbetalt jobb utan får ta ansvar för våra handlingar vilket ofta leder till personlig konkurs istället för miljon ersättningar i pension.

 

Skattebetalare som har närvaroplikt för att få betalt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.