25 jul 2016 06:00

25 jul 2016 06:00

Fel att stänga in djur i bollar

INSÄNDARE

Alla vet att det är fel att stänga in ett djur i en liten boll för egen vinnings skull.

Ändå spelas Pokémon Go överallt på gator, parker och torg för det är bara på låtsas. Men lidandet för de instängda djuren inom köttindustrin är däremot högst reellt. Även jag samlar på pokemondjur. Men det berättigar inte djur i bur då det skadar konkreta individer som har förmåga att hysa önskningar, som har behov och frihetslängtan.

Jonas Norberg

 

 

Ändå spelas Pokémon Go överallt på gator, parker och torg för det är bara på låtsas. Men lidandet för de instängda djuren inom köttindustrin är däremot högst reellt. Även jag samlar på pokemondjur. Men det berättigar inte djur i bur då det skadar konkreta individer som har förmåga att hysa önskningar, som har behov och frihetslängtan.

Jonas Norberg

 

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.