26 jul 2016 06:00

26 jul 2016 06:00

Använd blinkers

DEBATT

Är ute på vägarna runt och i Skövde och har märkt hur många som inte använder blinkers på bil och buss.

Körde efter buss från Ica Maxi, stora vägen, och den bussföraren visste då inte vad blinkers var för något. Jag körde efter honom en bra stund men inte blinkade han någon gång och det är fler och fler som gör så. Kanske dags för alla att börja använda blinkers så minskar det irritationen i trafiken.

Britt T

 

Körde efter buss från Ica Maxi, stora vägen, och den bussföraren visste då inte vad blinkers var för något. Jag körde efter honom en bra stund men inte blinkade han någon gång och det är fler och fler som gör så. Kanske dags för alla att börja använda blinkers så minskar det irritationen i trafiken.

Britt T

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.