26 jul 2016 06:00

26 jul 2016 06:00

Enkelt liv att vänta

DEBATT

Visst blir det toppen med självgående bilar så man slipper komma ut trafiken.

Tänk att kunna skicka bilen på semester så den får träffa andra bilar och stå och småtuta på någon parkering. Nu kommer det snart att lanseras självgående skor ska du se. Då slipper vi gå ut, det klarar skorna själva. Allt man behöver är en bekväm fåtölj så man sitter bekvämt bakåtlutad. Tänk vad livet kommer bli enkelt.

Mikke livsnjutare

 

Tänk att kunna skicka bilen på semester så den får träffa andra bilar och stå och småtuta på någon parkering. Nu kommer det snart att lanseras självgående skor ska du se. Då slipper vi gå ut, det klarar skorna själva. Allt man behöver är en bekväm fåtölj så man sitter bekvämt bakåtlutad. Tänk vad livet kommer bli enkelt.

Mikke livsnjutare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.