27 jul 2016 06:00

27 jul 2016 06:00

Badande felparkerare

DEBATT

När det är fint väder så är det många som åker och badar vid Boulognersjön i Skövde.

Men problemet är att de ställer sina bilar på gräset vid sjön och på Klockarvägen och blockerar uppfarterna till fastigheterna. Nu är vi fastighetsägare trötta på bilägarna som blockerar på Klockarvägen så vi inte kan komma in eller ut från garageuppfarten. Skövde kommun gör ingenting åt detta problem. Klockarvägen är bara 2-timmarsparkering, men de står där mer än två timmar.

Arg fastighetsägare

Men problemet är att de ställer sina bilar på gräset vid sjön och på Klockarvägen och blockerar uppfarterna till fastigheterna. Nu är vi fastighetsägare trötta på bilägarna som blockerar på Klockarvägen så vi inte kan komma in eller ut från garageuppfarten. Skövde kommun gör ingenting åt detta problem. Klockarvägen är bara 2-timmarsparkering, men de står där mer än två timmar.

Arg fastighetsägare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.