27 jul 2016 06:00

27 jul 2016 06:00

Köp utan rabatt

LIVSMEDEL

Tankar vid matinköp. Lockpriser, erbjudanden olika varje vecka får vi både via nätet och i brevlådan.

Efter inköp har jag nu kollat av kvittot emellanåt. Då är ordinarie pris angivet utan avdrag för rabatt. För några veckor sedan Coop Extra och nu i förra veckan ICA Kvantum Skövde. Många kunder tar ju ej ens emot kvittot. Någon mer än jag som reagerar på detta? Vad säger butikscheferna?

Undrande

 

Efter inköp har jag nu kollat av kvittot emellanåt. Då är ordinarie pris angivet utan avdrag för rabatt. För några veckor sedan Coop Extra och nu i förra veckan ICA Kvantum Skövde. Många kunder tar ju ej ens emot kvittot. Någon mer än jag som reagerar på detta? Vad säger butikscheferna?

Undrande

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.