28 jul 2016 06:00

28 jul 2016 08:34

Berätta vad som hände

ALMEDALEN

Under vecka 27 (4-8 juli) genomfördes Almedalsveckan. Skövde kommun var representerat där med ett antal politiker och tjänstemän. Det vore intressant om Skövdeborna kunde få en kortfattad redogörelse över kommunens insatser och vad de gett för resultat.

Det är ju vi Skövdebor som är finansiärer och har därför rätt att veta om insatsen har gett något eller om det enbart har varit en semestertripp?

Bengt Sjökvist

Under vecka 27 (4-8 juli) genomfördes Almedalsveckan. Skövde kommun var representerat där med ett antal politiker och tjänstemän. Det vore intressant om Skövdeborna kunde få en kortfattad redogörelse över kommunens insatser och vad de gett för resultat.

Det är ju vi Skövdebor som är finansiärer och har därför rätt att veta om insatsen har gett något eller om det enbart har varit en semestertripp?

Bengt Sjökvist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.