06 aug 2016 06:00

06 aug 2016 06:00

För Cementa – trots dammet

CEMENTA:

Replik till skribent om Vadden/Cementa.

Vilken fantastisk idé du kommer med. Är man bara först på plats så är allt tillåtet, då är det inte så noga om dina grannar upplever obehag.

Ja, jisses. Skulle vi leva efter sådana regler så kan vi också ta nästa, ”Störst går först”, det vore väl något att se fram emot att de som till exempel har största bilen, båten, mc eller annat fordon har alltid företräde i trafiken eller varför inte använda ditt första uttryck, först fram i en korsning så har du alltid företräde.

Jag bor själv i området Vadden och störs egentligen inte av att dammet från Cementa ibland är lite väl mycket och jag kan tycka att det borde finnas teknik för att undvika dammet i görligaste mån och jag vet inte varför Cementa inte gör detta, kanske en kostnadsfråga.

Vill också påpeka att jag är, trots dammet, för en fortsatt brytning i norra brottet, alla arbetstillfällen vi har i Skövde tycket jag vi ska vara rädda om även om det dammar lite väl mycket ibland.

Lumiere

Vilken fantastisk idé du kommer med. Är man bara först på plats så är allt tillåtet, då är det inte så noga om dina grannar upplever obehag.

Ja, jisses. Skulle vi leva efter sådana regler så kan vi också ta nästa, ”Störst går först”, det vore väl något att se fram emot att de som till exempel har största bilen, båten, mc eller annat fordon har alltid företräde i trafiken eller varför inte använda ditt första uttryck, först fram i en korsning så har du alltid företräde.

Jag bor själv i området Vadden och störs egentligen inte av att dammet från Cementa ibland är lite väl mycket och jag kan tycka att det borde finnas teknik för att undvika dammet i görligaste mån och jag vet inte varför Cementa inte gör detta, kanske en kostnadsfråga.

Vill också påpeka att jag är, trots dammet, för en fortsatt brytning i norra brottet, alla arbetstillfällen vi har i Skövde tycket jag vi ska vara rädda om även om det dammar lite väl mycket ibland.

Lumiere

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.