09 aug 2016 06:00

09 aug 2016 06:00

Asfalten saknas ännu

DEBATT

Funderar på om kommunen kommer ihåg att de förra året uppgav att ny asfalt skulle läggas i området Hasselbacken (Nedre Gustafdalsvägen och Övre Gustafdalsvägen).

Flera av oss har bott här i 6 år och vägen i området ser förskräcklig ut och asfalt saknas på flera ställen. Hoppas nu att kommunen kommer ihåg sitt löfte och asfalterar vägen i området i år. Kanske också kommunen kunde tänka sig att sköta grönområdet vid cykelvägen ner till Ulveket, den har växt igen helt, aldrig klippt i år.

Boende i Hasselbacken

 

Flera av oss har bott här i 6 år och vägen i området ser förskräcklig ut och asfalt saknas på flera ställen. Hoppas nu att kommunen kommer ihåg sitt löfte och asfalterar vägen i området i år. Kanske också kommunen kunde tänka sig att sköta grönområdet vid cykelvägen ner till Ulveket, den har växt igen helt, aldrig klippt i år.

Boende i Hasselbacken

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.