09 aug 2016 06:00

09 aug 2016 06:00

Tack för arbetet med Våmbs ängar

DEBATT:

Jag har vid många tillfällen under året vandrat i Våmbs ängar. Ett fantastiskt naturreservat med underbar natur.

Det är med stor glädje som jag följer arbetet som några vänliga själar i Naturskyddsföreningen utfört den senaste tiden. Ängarna har röjts från sly, vackra staket i gammal stil har sätts upp och fina bänkar tillverkats för att ge möjlighet till en stunds vila och njutning av naturen.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till er för ert fina arbete i Våmbs ängar.

Jag hoppas att fler Skövdebor upptäcker detta paradis. Det finns fina promenadstråk med en natur präglad av väldiga klippblock, branta bergsryggar och fina utkiksplatser. Jag hoppas att fler ser naturens skönhet i Skövde och är villiga att bevara den till kommande generationer.

Linda Ericsson

 

Det är med stor glädje som jag följer arbetet som några vänliga själar i Naturskyddsföreningen utfört den senaste tiden. Ängarna har röjts från sly, vackra staket i gammal stil har sätts upp och fina bänkar tillverkats för att ge möjlighet till en stunds vila och njutning av naturen.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till er för ert fina arbete i Våmbs ängar.

Jag hoppas att fler Skövdebor upptäcker detta paradis. Det finns fina promenadstråk med en natur präglad av väldiga klippblock, branta bergsryggar och fina utkiksplatser. Jag hoppas att fler ser naturens skönhet i Skövde och är villiga att bevara den till kommande generationer.

Linda Ericsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.