11 aug 2016 06:00

11 aug 2016 06:00

Vänta tills efter valet

NATO

De personer som av någon anledning vill att Sverige ska ansluta sig till NATO borde åtminstone vänta tills efter det amerikanska presidentvalet. NATO står inte och faller med enbart USA. Men detta land är det viktigaste inom denna krigsorganisation.

Oavsett vem som vinner valet Trump eller Clinton så kommer det påverka NATO:s framtid. Vinner Clinton blir relationerna mellan Ryssland och NATO kyligare, men vinner Trump behövs då NATO. Ryssarna verkar helst se denne så kallade populist som USA statschef. Men som sagt, vänt tills efter valet.

Henrik Andersson

 

De personer som av någon anledning vill att Sverige ska ansluta sig till NATO borde åtminstone vänta tills efter det amerikanska presidentvalet. NATO står inte och faller med enbart USA. Men detta land är det viktigaste inom denna krigsorganisation.

Oavsett vem som vinner valet Trump eller Clinton så kommer det påverka NATO:s framtid. Vinner Clinton blir relationerna mellan Ryssland och NATO kyligare, men vinner Trump behövs då NATO. Ryssarna verkar helst se denne så kallade populist som USA statschef. Men som sagt, vänt tills efter valet.

Henrik Andersson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.