13 aug 2016 06:00

13 aug 2016 06:00

Jag har kvar mina insatser

INSÄNDARE

Gång på gång kan man notera insändare i denna tidning av folk som blir störda av högljudande motorcyklar. Jag håller till hundra procent med er som blir störda och man kan ju fråga sig vad gör polisen åt problemet?

Jag vet att i polisbilar har det en längre tid funnits db-mätare men dessa har tydligen aldrig använts. Anledningen till oljudet är att insatserna i mc-avgasrör plockas bort, Därav det hemska och störande ljudet.

Det är inte ovanligt att mc-förare ligger på plan utanför bilprovningen och monterar in dessa insatser inför besiktningen, Annars skulle inte denna mc godkännas. Insatser som alla mc är originalförsedda med.

Jag tillhör själv mc-åkarna men jag har kvar mina insatser där de ska vara i avgasröret.

Arnold

 

Jag vet att i polisbilar har det en längre tid funnits db-mätare men dessa har tydligen aldrig använts. Anledningen till oljudet är att insatserna i mc-avgasrör plockas bort, Därav det hemska och störande ljudet.

Det är inte ovanligt att mc-förare ligger på plan utanför bilprovningen och monterar in dessa insatser inför besiktningen, Annars skulle inte denna mc godkännas. Insatser som alla mc är originalförsedda med.

Jag tillhör själv mc-åkarna men jag har kvar mina insatser där de ska vara i avgasröret.

Arnold

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.