15 aug 2016 06:00

15 aug 2016 06:00

Blås liv i karnevalen

DEBATT:

Vi som inte känner oss hemma i Pride-festivalen vill väl också ha lite roligt.

Varför inte ”blåsa liv” i det karnevalståg som jag minns ifrån min barndom på 60-talet i Skövde?

Arrangemanget genomfördes i samband med ”Barnens dag ” och lockade både gamla och unga till gemenskap och skratt. Vad jag kan minnas så var detta något som många såg fram emot och en trevlig tradition.

Är jag bara nostalgisk?

Mobi

 

Varför inte ”blåsa liv” i det karnevalståg som jag minns ifrån min barndom på 60-talet i Skövde?

Arrangemanget genomfördes i samband med ”Barnens dag ” och lockade både gamla och unga till gemenskap och skratt. Vad jag kan minnas så var detta något som många såg fram emot och en trevlig tradition.

Är jag bara nostalgisk?

Mobi

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.