16 aug 2016 06:00

16 aug 2016 06:00

Störande trummor

BRÖLLOP

På sommaren är det utländska bröllop i Tibroparken i stort sett varje helg, och visst är det trevligt med giftermål.

En tusenårig tradition påstås det vara med trummor, säckpipor och dans utomhus. Assyriska föreningen som nu har hand om Tibroparken ger till svar att dessa trummor ska enbart användas före klockan 20.00. Det jag har hört av dessa trummor är att de nästan alltid börjar vid 21 och håller på i 20–30 minuter. Stackars de barnfamiljerna som bor i närheten!

Tibrobo

 

En tusenårig tradition påstås det vara med trummor, säckpipor och dans utomhus. Assyriska föreningen som nu har hand om Tibroparken ger till svar att dessa trummor ska enbart användas före klockan 20.00. Det jag har hört av dessa trummor är att de nästan alltid börjar vid 21 och håller på i 20–30 minuter. Stackars de barnfamiljerna som bor i närheten!

Tibrobo

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.