17 aug 2016 06:00

17 aug 2016 06:00

Bilar med hög musik är värre

Oväsen:

Under ett fåtal soliga dagar passerar några motorcyklar Skövde och det irriterar vissa. Att detta kan störa eftermiddagsluren är ju beklagligt, men det som verkligen irriterar sker väl ändå på nätterna. Bilar med hög musik som cirkulerar i timtal och skrikande folk ända fram till morgonkvisten stör åtminstone oss som ska upp till jobbet mer än några motorcyklar på dagen.

Cui

Under ett fåtal soliga dagar passerar några motorcyklar Skövde och det irriterar vissa. Att detta kan störa eftermiddagsluren är ju beklagligt, men det som verkligen irriterar sker väl ändå på nätterna. Bilar med hög musik som cirkulerar i timtal och skrikande folk ända fram till morgonkvisten stör åtminstone oss som ska upp till jobbet mer än några motorcyklar på dagen.

Cui

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.