17 aug 2016 06:00

17 aug 2016 06:00

Vi kommer inte ut!

Klockarvägen:

Nu är det svårt att komma ut från garageuppfarten på Klockarvägen för där står bilarna så tätt efter varandra inom tio meter ifrån garaget så vi inte kommer ut. Tänk om räddningstjänsten behöver komma in till något hus som behöver hjälp, då kan de inte rädda liv. Bilisterna tror att polisen och kommunen gör något åt problemet, kommunen säger att gatan inte finns i datorn.

Vi hade problem med badgästerna och snart drar högskolan igång med elever och de ställer sig alltid på Klockarvägen och blockerar garageuppfarten.

Nu är jag trött på att kommunen inte kan sköta sitt jobb. Det finns ingen värre kommun att bo i än i Skövde!

Förbannad fastighetsägare

Nu är det svårt att komma ut från garageuppfarten på Klockarvägen för där står bilarna så tätt efter varandra inom tio meter ifrån garaget så vi inte kommer ut. Tänk om räddningstjänsten behöver komma in till något hus som behöver hjälp, då kan de inte rädda liv. Bilisterna tror att polisen och kommunen gör något åt problemet, kommunen säger att gatan inte finns i datorn.

Vi hade problem med badgästerna och snart drar högskolan igång med elever och de ställer sig alltid på Klockarvägen och blockerar garageuppfarten.

Nu är jag trött på att kommunen inte kan sköta sitt jobb. Det finns ingen värre kommun att bo i än i Skövde!

Förbannad fastighetsägare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.