18 aug 2016 06:00

18 aug 2016 06:00

Självklart ska man betala rätt pris

DEBATT: Replik

Till signaturen Undrande (SLA 15/8). Jag har varit på semester så jag har inte sett din insändare tidigare i tidningen.

Självklart ska man betala rätt pris på sina varor, att det blir fel ibland kan jag bara beklaga. Vi får förbättra våra rutiner.

Du undrade om man ska titta på kvittot. Ja, det tycker jag man ska göra oavsett var och vad man köper så man vet att det är okej. Det är mycket lättare att få det tillrättat omgående om det skulle vara fel.

Hör gärna av dig till mig i butiken om det är något du undrar över.

Lennart Ek

butikschef Coop Extra

Självklart ska man betala rätt pris på sina varor, att det blir fel ibland kan jag bara beklaga. Vi får förbättra våra rutiner.

Du undrade om man ska titta på kvittot. Ja, det tycker jag man ska göra oavsett var och vad man köper så man vet att det är okej. Det är mycket lättare att få det tillrättat omgående om det skulle vara fel.

Hör gärna av dig till mig i butiken om det är något du undrar över.

Lennart Ek

butikschef Coop Extra

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.