24 aug 2016 06:00

24 aug 2016 06:00

Svårt att få flyt i simningen

Arenabadet

Jag hänger på tidigare insändare om att det är dålig ordning i badhuset på folk och barn i bassängen som gör att det är svårt att få ”flyt” i simningen. Det verkar som personalen helt litar på kamerorna i taket i stället för egen närvaro. Tävlingsbassängen kan ligga spegelblank och det är knôkat i motionsbassängen men inte går det att lätta på trängseln för där får bara simsällskapet och hyrda grupper vara. Hur svårt kan det vara att säga till tio minuter före en sådan bokning att snart ska det in en bokad grupp?

Dessutom är hela stället sunkigt, det kan ju inte städas noga när det är öppet 365 dagar, nu har de ju faktiskt städat en vecka lästa jag i SLA. Hurra!

Jag har slutat att gå till detta ställe, det är inget nöje där.

Anders B

Jag hänger på tidigare insändare om att det är dålig ordning i badhuset på folk och barn i bassängen som gör att det är svårt att få ”flyt” i simningen. Det verkar som personalen helt litar på kamerorna i taket i stället för egen närvaro. Tävlingsbassängen kan ligga spegelblank och det är knôkat i motionsbassängen men inte går det att lätta på trängseln för där får bara simsällskapet och hyrda grupper vara. Hur svårt kan det vara att säga till tio minuter före en sådan bokning att snart ska det in en bokad grupp?

Dessutom är hela stället sunkigt, det kan ju inte städas noga när det är öppet 365 dagar, nu har de ju faktiskt städat en vecka lästa jag i SLA. Hurra!

Jag har slutat att gå till detta ställe, det är inget nöje där.

Anders B

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.