25 aug 2016 06:00

25 aug 2016 06:00

Asfaltera banvallarna nu

CYKELBANOR

Har nu cyklat många sträckor längs nerlagda banvallar både i Sverige och Danmark, vad underbart fint det är när det är asfalterat och röjt längs med banan. En fantastisk motionsform för både gång och cykel vilket syns där detta är gjort.

Falköping ända ner till Ulricehamn och vidare neråt är i ordning.

Skövde–Skara? Vilket fiasko att inte den är belagd, en underbar sträcka både för motion och turister, men tyvärr sönderriden, bland annat nere vid Ljungstorp. Är det månne någon politiker i Skövde som äger de hästarna och inte vill förstöra sin träningsbana? Skaffa en privat slinga som andra har fått göra.

Karlsborgsbanan. Det är skandal att bara försöka återuppliva denna sträcka till Skövde. Den lades ner av den anledningen att den inte var lönsam. Asfaltera nu och röj upp så blir det en jättefin utflykt att glida fram på denna sträcka och det finns säkert några som hellre skulle cykla till Skövde och jobbet än att åka bil i rusningstrafik.

Anders

 

Falköping ända ner till Ulricehamn och vidare neråt är i ordning.

Skövde–Skara? Vilket fiasko att inte den är belagd, en underbar sträcka både för motion och turister, men tyvärr sönderriden, bland annat nere vid Ljungstorp. Är det månne någon politiker i Skövde som äger de hästarna och inte vill förstöra sin träningsbana? Skaffa en privat slinga som andra har fått göra.

Karlsborgsbanan. Det är skandal att bara försöka återuppliva denna sträcka till Skövde. Den lades ner av den anledningen att den inte var lönsam. Asfaltera nu och röj upp så blir det en jättefin utflykt att glida fram på denna sträcka och det finns säkert några som hellre skulle cykla till Skövde och jobbet än att åka bil i rusningstrafik.

Anders

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.