26 aug 2016 06:00

26 aug 2016 06:00

Var finns rättvisan?

GRATIS BUSS

Pensionärerna vill ha gratis buss för alla. Då ska det väl gälla alla, oavsett funktionshinder?

Var finns rättvisan i att den som är beroende av färdtjänst måste betala mycket mer än er som kan ta bussen? Det är den gruppen som har det tuffast ekonomiskt som har de högsta kostnaderna för ”kollektivtrafiken”, vilket färdtjänsten ska vara en del av. Titta på det så ska jag hjälpa till att skrika högt, för min rullstolsburna dotters skull och för alla andra i samma situation.

Mona

 

Var finns rättvisan i att den som är beroende av färdtjänst måste betala mycket mer än er som kan ta bussen? Det är den gruppen som har det tuffast ekonomiskt som har de högsta kostnaderna för ”kollektivtrafiken”, vilket färdtjänsten ska vara en del av. Titta på det så ska jag hjälpa till att skrika högt, för min rullstolsburna dotters skull och för alla andra i samma situation.

Mona

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.