27 aug 2016 06:00

27 aug 2016 06:00

Fel bild av Rydskolan

REKRYTERING:

Läste i SLA (25/8) hur man i Skövde kommun med hjälp av VR-teknik har skapat bland annat en rekryteringsfilm för cirka 500 000 kronor.

Det går också att läsa att filmen publicerades på You tube 24/8. Som sagt var så gick reklamen att titta på för allmänheten.

Det var då jag höll på att sätta kaffet i vrångstrupen. Reklamfilmen med hjälp av Navid Modiri berättar ”sanningen” om varför Rydskolan fick läggas ner. Inget ont om Navid eftersom han bara har gjort ett jobb, men hur kan två av kommunens skolchefer inte hålla sig till hela sanningen. Var orsaken att elever fick poliseskort till skolan och att ingen ville gå där?

Mig veterligen finns det en helt annan sanning om varför skolan fick läggas ner, bland annat det fria skolvalet. Men det fanns också protestlistor påskrivna av både elever, föräldrar och andra Skövdebor ansåg. Jag tänker inte ta upp fler saker men det som skrämmer mig mest är att två chefer tillåts att inte hålla sig till sanningen i en video som kan ses över hela Sverige och tillåter ett förakt mot Södra Ryd. Det är synd att ni aldrig fick uppleva ”Rydsandan” på Rydskolan.

Betraktare

Läste i SLA (25/8) hur man i Skövde kommun med hjälp av VR-teknik har skapat bland annat en rekryteringsfilm för cirka 500 000 kronor.

Det går också att läsa att filmen publicerades på You tube 24/8. Som sagt var så gick reklamen att titta på för allmänheten.

Det var då jag höll på att sätta kaffet i vrångstrupen. Reklamfilmen med hjälp av Navid Modiri berättar ”sanningen” om varför Rydskolan fick läggas ner. Inget ont om Navid eftersom han bara har gjort ett jobb, men hur kan två av kommunens skolchefer inte hålla sig till hela sanningen. Var orsaken att elever fick poliseskort till skolan och att ingen ville gå där?

Mig veterligen finns det en helt annan sanning om varför skolan fick läggas ner, bland annat det fria skolvalet. Men det fanns också protestlistor påskrivna av både elever, föräldrar och andra Skövdebor ansåg. Jag tänker inte ta upp fler saker men det som skrämmer mig mest är att två chefer tillåts att inte hålla sig till sanningen i en video som kan ses över hela Sverige och tillåter ett förakt mot Södra Ryd. Det är synd att ni aldrig fick uppleva ”Rydsandan” på Rydskolan.

Betraktare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.