27 aug 2016 06:00

27 aug 2016 06:00

Förstör inte vårt vatten

VATTEN

Det är tråkigt att Försvaret får förstöra vårt fina dricksvatten i Vättern. Och utan rent vatten så hade vi inte haft rena råvaror till Matfestivalen. Titta på Kanada. På grund av dåliga politiska beslut har Kanadas dricksvatten och grundvatten totalförstörts för all framtid i många delar av landet. Nej, stoppa all förorening av vårt dricksvatten. Försvaret kan flytta sina övningar till något område där man inte förstör vårt otroligt fina dricksvatten.

Anders Baldervik

Det är tråkigt att Försvaret får förstöra vårt fina dricksvatten i Vättern. Och utan rent vatten så hade vi inte haft rena råvaror till Matfestivalen. Titta på Kanada. På grund av dåliga politiska beslut har Kanadas dricksvatten och grundvatten totalförstörts för all framtid i många delar av landet. Nej, stoppa all förorening av vårt dricksvatten. Försvaret kan flytta sina övningar till något område där man inte förstör vårt otroligt fina dricksvatten.

Anders Baldervik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.