30 aug 2016 06:00

30 aug 2016 06:00

En osann bild

Rydskolan:

Jag har som många andra sett rekryteringsfilmen för ny rektor till Rydskolan. Som tidigare elev där blev jag uppriktigt ledsen. All respekt för Navid Modiri som man anlitat, men här har Skövde kommun tänkt fel.

De ritar upp en osann bild, en berättelse om kaos och utanförskap som inte är riktig. För ytterområden som Ryd (likt Skärholmen, Tensta och Husby som jag jobbar i) är orden man använder, scenen man väljer att beskriva otroligt viktig. Jag har vuxit upp i ett fantastiskt område berikat av människor från alla världens hörn. Rydskolan var och är en skola där jag önskar att alla fick gå. Jag hoppas verkligen att man hittar en rektor som väljer rätt berättelse.

Lisa Sand (Wallin)

 

De ritar upp en osann bild, en berättelse om kaos och utanförskap som inte är riktig. För ytterområden som Ryd (likt Skärholmen, Tensta och Husby som jag jobbar i) är orden man använder, scenen man väljer att beskriva otroligt viktig. Jag har vuxit upp i ett fantastiskt område berikat av människor från alla världens hörn. Rydskolan var och är en skola där jag önskar att alla fick gå. Jag hoppas verkligen att man hittar en rektor som väljer rätt berättelse.

Lisa Sand (Wallin)

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.