30 aug 2016 06:00

30 aug 2016 06:00

Här dör inga drömmar!

RYDSKOLAN

Filmen som nu ligger ute på kommunens hemsida och Youtube är inte sann! Rydskolan är en bra skola med bra lärare, bra skolresultat och bra möjligheter. Inga drömmar dör här, men många drömmar föds.

Inte bara lärare utan också elever är upprörda över denna kränkande film. Inga föräldrar kommer att välja Rydskolan efter att ha sett filmen. Då blir det ett självklart val att välja en annan skola i Skövde.

Det är oacceptabelt att de som gjorde filmen säger att korridorerna står tomma efter att ha kört ut fritidsbarn som annars skulle ha varit i dem. Att säga att det inte finns några möjligheter på skolan innan att ens ha frågat dem som går där, det gör oss ilskna.

Vi tycker att de ska ta bort videon från nätet, precis som Lena Tunhede säger i SLA. För det finns ingen anledning att kränka, svartmåla och ljuga om en skola som han inte vet någonting om. Tack Lena Tunhede, Anna Ljungmark och Helen Nordqvist som står upp för skolan och alla andra lärare som är med på bild!

Stina

nuvarande elev på skolan

Vilma

tidigare elev på skolan

Inte bara lärare utan också elever är upprörda över denna kränkande film. Inga föräldrar kommer att välja Rydskolan efter att ha sett filmen. Då blir det ett självklart val att välja en annan skola i Skövde.

Det är oacceptabelt att de som gjorde filmen säger att korridorerna står tomma efter att ha kört ut fritidsbarn som annars skulle ha varit i dem. Att säga att det inte finns några möjligheter på skolan innan att ens ha frågat dem som går där, det gör oss ilskna.

Vi tycker att de ska ta bort videon från nätet, precis som Lena Tunhede säger i SLA. För det finns ingen anledning att kränka, svartmåla och ljuga om en skola som han inte vet någonting om. Tack Lena Tunhede, Anna Ljungmark och Helen Nordqvist som står upp för skolan och alla andra lärare som är med på bild!

Stina

nuvarande elev på skolan

Vilma

tidigare elev på skolan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.